Водещата компания за киберзащита, с подкрепата на GoDaddy Pro, осигурява подобрена инфраструктура

...
Водещата компания за киберзащита, с подкрепата на GoDaddy Pro, осигурява подобрена инфраструктура
Коментари Харесай

Програмата Acronis Cyber Foundation и GoDaddy Pro завършиха изграждането на училища в Сиера Леоне и Гватемала

Водещата компания за киберзащита, с поддръжката на GoDaddy Pro, осигурява усъвършенствана инфраструктура и безгранични просветителни благоприятни условия за над 645 ученици в подценени общности

 
-->
 има достойнството да разгласи завършването на построяването на две нови учебни заведения – в Сиера Леоне и в Гватемала. В партньорство с  (NYSE: GDDY) – компанията, която оказва помощ на бизнесмените да съумяват – двата строителни плана се вписват в задачата на Програмата да оказва помощ и да дава нови благоприятни условия на децата посредством съвременна просветителна инфраструктура и просветителна среда.

Средно учебно заведение „ Барбара “ в Сиера Леоне беше приключено през септември 2022 година Проектът включва построяването на три обособени здания, проектирани да обезпечават обилие от естествена светлина и чист въздух. Училището се намира в махалата Барбара в региона Порт Локо на Сиера Леоне. Това е аграрни район, където множеството фамилии имат приход от приблизително под 2 $ на ден. Строен с устойчиви материали, налични в непосредствена непосредственост – в това число бамбук и тухлена зидария – градежът стартира през декември 2021 година взаимно с НПО-партньора Forikolo. Очаква се в новата постройка да учат 120 деца. Училището интегрира улеснения в поддръжка на учениците в неравностойно състояние, хигиенична зала за девойките, както и непрекъснато подсигуряване на безвъзмездни хигиенични артикули.

“Тези строителни планове нямаше да бъдат вероятни без непрекъснатите старания на Програмата Acronis Cyber Foundation и изключителната благотворителност на GoDaddy Pro, ” сподели Патрик Пулвермюлер, CEO на Acronis. “Ние работим с десетки хиляди сътрудници по света и в границите на последните пет години сполучливо и доста позитивно сме повлияли на живота на хиляди деца – взаимно с нашите сътрудници и с помощта на решителността, заложена в Програмата. Ние сме безпределно признателни на нашите сътрудници, които се причислиха към задачата ни да оказваме помощ на хората в подценените общности “.

През 2019 година Програмата Acronis Cyber Foundation, Cloudfest и Неправителствени организации сътрудникът Esperanza e.V. построиха пет нови класни стаи за разширение на съществуващото училище Официално градско смесено учебно заведение Сан Антонио в Гватемала. Преди намесата на програмата всички 525 възпитаници в учебното заведение споделяха общо 10 класни стаи. Това водеше до доста препълване на пространствата. GoDaddy Pro се причисли към самодейността през 2021 година и оказа помощ за финансирането на най-новия строителен план, който включва препроектиране и разширение на три класни стаи в съществуващата постройка, четири спомагателни класни стаи и уместно стълбище. Следващата цел за учебното заведение в Сан Антонио в Гватемала ще бъде построяването на съвременен компютърен кабинет, който ще разреши на учениците да усъвършенстват просветителните запаси.

“Тези планове са в благозвучие с задачата на GoDaddy за обезпечаване на еднакъв достъп на всички до всевъзможни благоприятни условия. Успешното довеждане докрай на плановете обезпечава на локалните общности просветителни запаси, от които те се нуждаят и които заслужават, “ сподели Пол Биндел, президент на GoDaddy Partners. “Ние се гордеем, че нашите старания в тази посока и партньорството ни с Acronis дадоха подтик напред за тези локални общности и осигуриха на тези възпитаници късмет за съвременно официално обучение “.

Основана през 2018 година, Програмата Acronis Cyber Foundation Program е отдадена извънредно на образованието посредством финансиране на построяването на учебни заведения и обезпечаването на образования за ИТ умения в общности по целия свят. В допълнение към построяването на 18 учебни заведения и 7 компютърни кабинета, Програмата е ангажирана и с просветителни планове, в които вземат участие над 19 000 души по целия свят, обхванати от стратегиите за ИТ умения на Acronis. Тя е осигурила филантропична помощ за над 5000 души в подценени общности.

Програмата Acronis Cyber Foundation се концентрира върху партньорството с други организации за постигането на позитивна смяна. Acronis кани всички бизнеси, огромни и дребни, да се включат в взаимните планове. На сътрудниците, които желаят да развият свои лични планове в помощ на локални общности, Програмата също може да помогне с поддръжка за разнообразни начинания.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР